Dessa recept och speciellt tillagningssätten har utvecklats genom:
Lust. Sensualitet. Kreativitet. Fantasi. Köksglädje. Experimentlusta. Otaliga misslyckanden.
Kunskap förmedlad av; Mamma Mayvor. Leif Mannerström, Johnny Johansson, Fredrik Gidlund
och många andra generösa kollegor och nördar.

Recept sprunget ur min syn på livet och dess möjligheter.
Må väl smaka! Syrad mat, fisk i synnerhet och speciellt surströmming är mycket hälsosam mat.


OBS: Denna sita är under utveckling och laddas under mars med spännande recept och information!

• När det var/är vardagsmat
• Klassisk dukningSurtapas
• Festligt För 2
• EdR-klämman
Surströmmingsfatabur a´ la Nobel

Tillbehör:
• Mandelpotatispaj
• Mandelpotatispuré
• Mandelpotatisqunelle
• Rödlöksmarmelad
• Äppelkompott
• Tamago

Om du inte gillar Surströmming men vill vara med ändå!
För stämningen, kulturen och partyparty-lusten!
• Kimchi
• Mandelpotatispaj
• UlvöByns dukning!
• Mjälloms tunnbrödstrojka


Tills vidare innan vi är klara med ovan presentation:


Recept
Grundrecept - Det traditionella sättet att äta
Surströmmingslådor - Surströmming i ugn
Klämmor - Flera fantastiska förslag; Surströmming på och i bröd
Tillbehör - Utvecklingen sker runt burken.
Snapsvisor - Något att sjunga till snapsen och strömmingen Arrangemang
Á la Nobel - Det ultimata surströmmingsgästabudet.
                         Alltid på Premiären i UlvöByn, i Ulvöham, i Höga Kusten, i Glada Vänners Lag

Fatabur: Signerat Saltör Ruben Madsen Ulvöhamn


© All rights reserved.
© Copyright Ulvön D4DR AB